|
Příspěvky uživatele - 134.31
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pěstování okrasných travin ze semen:), 20.7.2011 Poradí někdo v jakém období a jak si můžu vypěstovat vlastní traviny ze semen... spousta mě jich teď kvete a některé bych ráda rozmnožila... Vím, že se množí i dělením... ale zajímá mě ten výsev:). Díky |  | Co je to za strom?, 3.6.2010 to je přesně on, děkuji Vám... už nemáme brouka v hlavě |  |
|  | Co je to za strom?, 3.6.2010  Dobrý večer, co to je za strom? Poraďte, prosím, děkuji. |  | Netřesk, 17.5.2010 Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, jestli jde nějak přerušit kvetení u netřesku nějak v prvopočátku... aby mě pak po květech nevznikaly ta šeredná vyschlá místa. Nějak se to zaštipuje? Díky |  | Přesazení 5leté broskvoně?, 13.3.2010 Vím, ale nevadí, o broskve nemáme v rodině nouzi |  | Přesazení 5leté broskvoně?, 13.3.2010 jasně, že po sklizni, zas nejsem takové střevo |  | Přesazení 5leté broskvoně?, 10.3.2010 Přesazení má už holka jistý, takže ji pak ořežu a uvidím, co z ní bude. Mějte hezký zbytek večera a díky za Váš čas. |  | Přesazení 5leté broskvoně?, 10.3.2010 děkuji za spoustu drahocenných rad a taky za Váš čas.díky |  | Přesazení 5leté broskvoně?, 10.3.2010 Já to zkusím... a když to nepůjde, tak s ní zatopím a koupím novou..., díky za váš čas. |  | Přesazení 5leté broskvoně?, 10.3.2010 Je to i nutné, když byla stříhána na podzim?...není nějak zvlášť vzroslá |  |
|  | Přesazení 5leté broskvoně?, 10.3.2010 Dobrý den, ráda bych přesadila 5letou broskvoň a nevím, kdy je nejvhodnější doba a zda jí příliš neublížím. díky |  | Kdy ostříhat meruňku?, 10.3.2010 Dobrý den, jdu pro radu, mám na zahradě přibližně 10letou meruňku a přijde mi, že roste už pomalu do nebes, ráda bych ji nějak trochu přistřihla, ale bojím se, abych jí nějak neublížila... vím, že se nějak zvlášť neřežou. díky |  | Jakou pozdní odrůdu broskvoně?, 3.3.2010 Děkuji za cenné rady...s tím dozráváním těch broskví... to bylo jedna bába povídala, takže těžko říci, co je na tom pravdy. Ještě jednou děkuji a mějte krásný den. |  | Jakou pozdní odrůdu broskvoně?, 3.3.2010 Broskvoně nám tu jdou celkem obstojně... mám jednu bělomasou(ta zraje celkem brzy) a druhou žlutomasou a ta zraně nějak v červenci... ráda bych nějákou, co by zrála na konci září nebo tak nějak... vím, že snad nějáké odrůdy dozrávají... celý příspěvek > |  | Jakou pozdní odrůdu broskvoně?, 3.3.2010 děkuji |  |
 |
|
|
|