|
Historicke ruze, 19.7.2009 Honey teda smekam pred tebou klobouk. 2000 ruzi to si ani nedovedu predstavit, ja jsem si letos objednala 30 a ted kopu a hnojim abych mela pro ne misto nez prijde jaro.Drzim ti palce aby ti to vsechno vyslo bude to nadherne kdyz takove mnozstvy ruzi... celý příspěvek > |
 |
Nahéma, 18.7.2009  K porovnani pridavam moji Big Purple. |
 |
|
 |
Silně vonící růže, 18.7.2009 Pekne vonici v bile jsou .
David Austin-Anglie "Fair Bianca" kerova.
Jacques-Francie "Felicite et Perpetue" pnopuci.
Morlet- Francie "Frimbiata" kerova.
Lambert-Nemecko "Frau Karl Druschki"... celý příspěvek > |
 |
Růže Reine Victoria, 13.7.2009 Omlouvam se, kvete opakovane ja jsem to spatne precetla. |
 |
Růže Reine Victoria, 13.7.2009 Podivala jsem se na Google a tam o te ruzi pisi ze kvete jenom jednou. |
 |
Austinovo zahradnictvi, 10.7.2009 Pekne cteni. Buxus se striha asi tak dvakrat do roka.Nenech se odradit urcite neco v mensim dokazes.Elina. |
 |
Austinovo zahradnictvi, 9.7.2009 Moc hezke urcite to byl hezky zazitek.Maji to moc pekne udelane, rekla bych ze to je velmi narocne na udrzbu.Dekuji ze jsi se o to snami podelila.Doufam ze jsis z te cesty privezla hodne dobrych predstav o tve budouci zahrade.Elina |
 |
Historicke ruze, 8.7.2009 Je to pravda ze ma jenom jednoduchy maly kvet bez vune ale v zime kdyz nic nekvete tak ty cervene pruty a sipky vypadaji moc hezky.
Uz se tesim na fotografie z Anglie Elina. |
 |
Už nám ta krása započala, 1.7.2009 Jak je vydet tak jim ten snih a polamani asi prospelo vypadaji krasne. Ne jen ty ruze ale i ty kvetiny okolo. |
 |
Compassion jako sadová?, 25.6.2009 S touto ruzi skusenost nemam ale cetla jsem na internetu ze se muze pestovat jako kerova, tim ze se pruty udrzuji kratsi Elina. |
 |
|
 |
Růže do předzahrádky, 21.6.2009 Mozna ze by se tam hodily stromkove ruze podsazene levanduli, nebo mezi ne dat jeste miniaturni, kerove ruze muzou byt dost siroke mozna ze by nebylo dost mista na pruchod. Elina |
 |
Růže - jméno?, 18.6.2009 Barvou mi to pripomina ruzi ktera se jmenuje Red Gold ale nejsem si jista jestli to je ona. |
 |
Rozarium anglickych ruzi, 18.6.2009 Tak zase mockrat dekuji, manzela asi trefi pepka az mu to ukazu. |
 |
Poznáte růže?, 16.6.2009 Souhlasim s ostatnimy prvni je Double Delight a ta druha by mohla byt New Ballet. Vsechny jsou moc hezke. |
 |
Angela, 16.6.2009 Rekla bych ze to je Angela ale co je divne ze je jenom 40cm to by patrila pod miniaturni.Angela od Kordese patri pod moderni kerovou a ta ma vzrust az 1m20cm. Podle kvetu by to mela byt Angela.Pro dcerku ji muzete prejmenovat na Angel-Andel tak ze by... celý příspěvek > |
 |