|
Příspěvky uživatele - 29.171
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Je to mozne?, 2.6.2009 to by aj mna zaujimalo. Najlepsie napisat ze co ale nie ako. |  | Pilatka svestkova, 27.5.2009 Proti pilatce se dá bojovat i postřikem z hořkého dřeva (Quassia amara), které je údajně dosti účinné a rovněž toto řešení potěší ekology. Prodává se ve formě hrubých pilin, našel jsem je na internetu v ceně 50g za 40,-Kč až 1000g za 600,-Kč. Pěknou... celý příspěvek > |  |
|  | problémy na růžích v zimě, 18.2.2009 Dobry den,
pripojuji se s prosbou o radu... loni na jare jsem vysazela ruzi svraskalou na zivy plot... cca 10 ks rostlin. V lete ruze napadly msice, uspesne a rychle jsem se jich zbavila postrikem Fast. Keriky byly pekne huste, syte zelene a dlouho... celý příspěvek > |  | Modrý cypřiš, 16.10.2008 Dobrý den,
četla jsem nástěnku o cypřiších, trochu se obávám o ty svoje krasavce.
Mám je totiž z baumaxu. Jsou to dvě várky.Ta první se zatím docela drží, druhá už zaznamenala větší ztráty.
Chtěla jsem se někoho zeptat, jak je mám zabezpečit na... celý příspěvek > |  | Trojpuk nezny, 9.7.2008 ...budu tedy trpelivejsi :-) diky za rady... |  | Nevítané včely, 26.6.2008 To je divné. Roj, když vyletí z úlu nebo případně z dutiny stromu, se normálně usadí na nějakém blízkém stromě. Na stromě ale obvykle nevydrží dlouho a sám odletí, aby si našel nový domov. Co by tam u vás dělal? |  |
 |
|
|
|