Příspěvky uživatele - 55.26

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Okurky ve skleníku, 17.6.2010
Na jedné okurce se mi po vysazení na záhon udělalo nemlich to samé, ostatní byly OK. Zatím je taková jakási nedomrlá, no, snad se zbrchá.
Domácí pivo, 15.1.2010
Já teda kutil bohužel nejsem, ale na 100% vím, že pokud se někdo zřizuje a třeba denně, tak to tu hromadu peněz do toho nacpat fakt musí. Bez peněz se zřídit prostě nejde. :-D
Svinuté listy rajčat, 29.11.2009
Aha, tak to mě nenapadlo a myslím si, že by to tak mohlo i být. Letos počasí na rajčata nebylo nic moc, aspoň já měla úrodu dost žalostnou, takže tomu zmenšení listové plochy opravdu věřím. Díky za tip!
Peržlen, 27.10.2009
Jednotíte?
Jak na rejska?, 26.10.2009
Jo, jenže rejsek je opravdu chráněný. Občas kočka nějakého uloveného přinese, ale je to opravdu spíš vyjímečně. Takže s likvidací či alespoň eliminací vám naporadím.
Vosy v dome, 24.10.2009
Možná páchají sebevraždu.
Jak uchovat topinambury?, 18.10.2009
Topinambury jsou tak netradiční zelenina, že o uchování bude vědět málokdo. Pohledali jste na internetu? Pak tu v některé diskuzi zaznělo, že topinambury krmí myslivci zvěř, možná by o uchování mohli vědět víc.
Hnití x Tlení, 8.10.2009
Hahaha! To jste mě pobavil! Hlavně ten tleník, ovšem tlemík by byl lepší. A co je dodílí, to už nevím vůbec. Jestli ten rozdíl nebude v přítomnosti nebo nepřítomnosti kyslíku. Ale to jenom tak střílím. Snad někdo bude znalejší.
Co to je?, 1.10.2009
Nuže, zadala jsem do vyhledávače výraz roháč ořechový. Prohlížeč vyplivl velice zajímavé věci: v Šardicích nepečou koláče, ale roháče, pak něco o Janu Roháči z Dubé, dále slovenské Roháče, o ptáku potápce roháči, o režisérovi Jánu Roháčovi,... celý příspěvek >
Lišejníková kolečka na kameni, 30.9.2009
Zkuste se poradit v kamenosochařství, mají prostředky na náhrobní kameny, možná by to tím šlo.
Melounoviště 2009 - shrnutí, 30.9.2009
Přidám moje poznatky. Pěstovala jsem na černé netkané textílii, záhon ohrazený skleněnými tabulemi, zpočátku přikryté bílou netkanou textílií. Při výsadbě do důlku granulovaný kravský hnůj, během vegetace občas tekutým hnojivem nebo na list, zálivka... celý příspěvek >
Zariadenie na výrobu granúl pre králikov, 26.9.2009
Myslím si, že v lisu na peletky by to určitě šlo. Peletkovat se dá úplně kdeco a je jedno, jestli peletkuju dřevěné piliny, papír nebo suchou píci. Nebo ne?
Invaze brouků - co s tím?, 26.9.2009
Tak se nerozčilujte, já jsem taky stará ženská. Akorát beru život s humorem. Ne, brouci (a myslím, že hmyz všeobecně) krev opravdu nemají. Hmyz má tzv. hemolymfu.
Invaze brouků - co s tím?, 26.9.2009
No je to nějaké podivné. Anebo ti proklatí Američani vyšlechtili nějakou mandelinku domácí. A to, že někdo mandelinku nezná, to mi přijde už úplně jako blbost. Nebude to stejný případ jako devíticentimetrový brouk s červenýma očima??? Možná se časem... celý příspěvek >
Molice, 26.9.2009
Také mám na zahrádce molice. Jsou především na gigantech a na truhlíkových rajčatech. Není jich mnoho, proto to nijak neřeším. Vloni byly ny gigantech docela přemnožené. Občas jsem si dala do rozprašovače nějaký prostředek proti savým škůdcům, už... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika