Příspěvky uživatele - 64.214

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Proč?, 28.10.2016
Dnes jsem zavařila klobásy. Celkem dost jsem je tam nacpali a nenechala pod víčkem žádný prostor a to je asi špatně. Co můžu čekat? A proč se sklenice po zavaření otáčí? Děkuji všem za odpovědi. 😊
Co vaše réva? (2013), 10.6.2013
Prosím o radu,  jsem začátečník a chtěla jsem zkusit pěstovat vinnou révu, a to nad 300m.n. m..Byla mi nabídnuta odrůda Rasa. Nikde nemohu nic o této odrůdě najit - co jsem to vlastně koupila?  Děkuji. P. J.
Interspecifické moštové odrůdy do 500 m.n.m, 10.6.2013
Prosím o radu, na Floře jsem koupila Arkadiu a odrůdu Rasa, kterou nikde nemohu najit - co jsem vlastně koupila? Jsem začátečník a chtěla jsem zkusit pěstovat vinnou révu, a to 300m.n. m.. Byly mi nabídnuty tyto odrůdy. Děkuji.
Levandule druhý květ, 22.8.2011
Mně taky kvetou podruhé, ale jen některé. Ostříhám vždy odkvetlé květy. Ale jedna bílá už podruhé nevykvetla. Možná toho jsou schopné jen některé variety.
Co je to za stromek - bříza?, 17.8.2011
Dobrý den. Podobné listy má ještě topol, ale těžko to takhle z obrázku poznat.
Ibišek bahenní, 12.8.2011
Ibišek Summer Storm má pododbné listy jako na prvním obrázku, podívejte se na stránky p. Havliše, je tam pěkný přehled bahenních ibišků.
Ibišek bahenní, 7.8.2011 Obsahuje fotku
Na bahenní ibišky je specialista p. Chovanec z Lipníka n. Bečvou. Jezdí na výstavy po celé ČR. Kupovala jsemod něj už 3 ibišky, jeden mi odešel, ale to bylo mou vinou, protože jsem ho dostatečně na zimu nepřikryla. Jinak prodává většinou ty vyšší... celý příspěvek >
Červený povlak na listech, 31.7.2011 Obsahuje fotku
Ahoj, můžete mi někdo poradit, jestli je tohle choroba nebo nedostatek nějakého prvku? Je to jen na vrchní straně listů. Mám to na clematisech, campsisu a bahenních ibišcích.
Malé zahradní nůžky, 20.3.2011
Dobrý den, nevíte jak dopadly v testu nůžky Gardena Comfort, pokud tam byly? O Fiskarsech už jsem taky slyšela, že nic moc, krom teleskopických, ale nůžky od Gardeny mi připadají lepší v tom, že se dají nastavit na různou velikost ruky, což přivítám,... celý příspěvek >
Určení květiny děkuji, 18.8.2010
Zapomněla jsem se přihlásit, takže návrh, že jde o lokanku a poslední příspěvek je můj a přikláním se k názoru, že jde o rostlinu z čeledi pupalkovitých. Chtělo by to lepší foto květu a hlavně, aby se sem podíval vkladatel příspěvku.
Určení květiny děkuji, 18.8.2010
Zdá se mi, že koukol má jiný kalich, chlupatý a konce jakoby vystupují mezi okvětní lístky, navíc má vstřícné listy, foto rostliny na obr. je sice špatné, ale listy vypadají střídavé.
Určení květiny děkuji, 17.8.2010
Mně to připadá jako nějaká letnička, vypadá to trochu jako lokanka, Clarkia. Tento rod má rozdílné tvary květů, dejte do vyhledavače Clarkia a uvidíte.
Ostrá tráva, 13.8.2010
Nevím, jestli mám to samé, ale v trávníku se mi taky rozlézá tráva s ostřejšími tmavě zelenými listy, která dělá škaredé trsy. Pýr to určitě není, někde v dřívějších diskuzích jsem se dočetla, že jde o nějaký kultivar jílku. Od té doby kupuji travní... celý příspěvek >
Hibiscus moscheutos - Ibišek bahenní, nebo též americký ibišek (venkovní), 7.8.2010
Prosím, nepamatujete si jaké druhy pan Chovanec v Lysé prodával? Chystám se na Flóru Olomouc a chtěla bych vědět, zda má letos nějaké nové. Kupovala jsem u něj růžovou Adélu a pak bílý s červeným středem a narůžovělým nádechem, nevím název.
Prosím o pomoc při určení plazivky, 25.7.2010
Nějaký druh Aptenie.
Další diskuze:  1,  2,  3  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika