Příspěvky uživatele - 213.129

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zjištění choroby Třešně, 22.6.2009
Bez fotografie si netroufnu přesně detekovat. Nicméně se může jednat o více věcí. Je fakt, že minulý rok se projevil na třešních moniliový ůžeh i u nás, ale letos bylo jaro poměrně rychlé, takže jsem úžeh prakticky nezaregistroval. Určitě... celý příspěvek >
Plísňová choroba na listech švestky Gabrovská, 14.6.2009
Podle fotek to může být Větrná okrajová nekróza listů slivoně, podle literatury ji způsoubuje větší příjem vody po období sucha, pletiva listů příjmou mnoho vody a následující vítr je vody rychle zbaví. poškozené jsou většinou části korun situované... celý příspěvek >
Pilatka svestkova, 12.6.2009
Skutečně, pilatky upředňostňujou určíté odrůdy.Taková althanova renklóda se bez postřiku neobejde, oproti tomu na jiné švestce se mi pilatky osvědčily jako přorozená probírka plodů. Letos, podle pozorování, se u nás dostavil jeden z šesti let, kdy... celý příspěvek >
Sbírka švestek a slivoní, 12.6.2009
Reakce na žlutou švestku Sezbíral jsem v okolí mého bydliště 3 různé odrůdy bílých švestek, převážně ze starých odumírajících stromů. Problém je že jsou totálně zavirované šárkou, takže si s nima budu muset pohrát. Pokud máte vaši odrůdu bez... celý příspěvek >
Pochlubte se svými výsledky roubování, 12.6.2009
Jsou to příliš od sebe vzdálené druhy.Naroubovat to půjde, ale nesroste. Obecně lze říct že roubovat s úspěchem lze pouze v rámci stejného druhu.Jsou i vyjímky ale meruňka na třešeň faktmezi ně nepatří. s pozdravem J. Pavlíček
Zasychání mladých výhonků, 4.6.2009
Chce to foto, může to být více věcí..třeba u nás je letos dost vlnovníků, dále třeba makadlovka..bez fota lze jen hádat.
Pochlubte se svými výsledky roubování, 30.5.2009 Obsahuje fotku
Tak jsem taky konečně něco nafotil...
Mléko proti plísni na okurkách, 30.5.2009
Jeden vinař ve Francii(Nicolas Jolly)  ,který bere ekologické pěstování révy vinné z trochu jiné stránky a stává se tak kontroverzní osobou, používá při ochraně révy také prý mélko .Neznám zatím žádné výsledky pokusů,... celý příspěvek >
Vrúbľovanie, 14.5.2009
Dobrý večer. Jaké máte zkušenosti s hlohem, jako podnoží pro hrušně? Letos jsem narouboval na 5hlohů dicolor a všechny pěkně rostou. J.Pavlíček
Jak namnožit tuji z řízků, 8.5.2009
Dobrý den, na dříve položenou otázku bych i já docela znal odpověď Nevíte někdo termíny množení thují?Vím že snad někdy na jaře a v srpnu, ale nejsem si jistý. Nechcete někdo poradit?
Vegetativni schopnosti jabloní a jinych drevin, 14.4.2009
Jabloně zakořeňují jen tehdy, mají li v genetické výbavě tuto vlastnost.Jsou k tomu zapotřebí různé postupy- jako řízkování nebo hrůbkování, a i tak nelze hovořit o stoprocentní výtěžnosti.Úspěch s,,pícháním ´´prutů lze snad jen docílit u... celý příspěvek >
Jaký nůž na roubování?, 27.3.2009
Možná se ve vašich očích budu rouhat, ale myslím si, že některé značky jsou přeceněné.Používám obyčejné nerezové zavírací nože českých výrobců a jsem spokojen.Taky belgický kámen je přeceněný.Mám doma dva pískovce, hrubý a jemný, které jsem našel v... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika