Příspěvky uživatele - 55.26

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je to za nemoc u mých rajčat, 9.5.2009
Když se podíváte v diskuzi zpátky, najdete tam dotazy ohledně kroucení sazenic. Tuším ze 14.8.2008.
Slunéčko čínské - asijské, 9.5.2009
Slunéčko asijské má údajně16 až 19 teček. Ovšem 14cti tečkované je prý zase naše... Takže počítat a počítat.
Co se slimaky, 8.5.2009
Růženko, projdi si okolí zahrádky a promysli, kde všude by mohli slimáci být přes den zalezlí. Přes den jsou zalezlí ve stínu a vlhku, na lov vyrážejí až večer a v noci. U nás bylo jejich útočiště pod obrovskou rebarborou. Zalezlí pod listy... celý příspěvek >
Chycená myš, 8.5.2009
Rejsky nezabíjet! Z Wikipedie - rejsek je typický hmyzožravec, tudíž se živí převážně hmyzem, ale i slimáky, pavouky, červy a mršinami obratlovců. Takže zabíjet pouze v případě, že by vám decimovali třeba slepice nebo králíky. Ovšem vzhledem k... celý příspěvek >
Umírající fazole, 8.5.2009
Hani, upozorňuju, že je to střelba naslepo. Vyrýpni některou umírající rostlinku rýčkem, ale i s kořeny, pak to zkus prohlídnout, jestli tam není nějaká potvora, protože pokud fazole narostly už do takové výšky, zpravidla přežijí. Já... celý příspěvek >
Rajčata, 8.5.2009
A proč nechceš, Martine, napsat název? To je nějaké hnojivo z NASA? No tak se s námi o to sladké tajemství poděl, nebuď labuť!!! Mimochodem - v každém obchodě ze zahrádkářskými potřebami je výběr těchto hnojiv a prodavači určitě rádi poradí. Není to... celý příspěvek >
Jak se zbavit molů, 5.5.2009
Naprostý souhlas, pěkně napsáno. Já jsem měla moly ve škvírce v dřevěném válu. Lebedili si v pidizbytku těsta. Mouku mám také v ledničce, jinak dózy se šroubovacím víkem, pokud není volná dóza, dám sáček do neporušeného igelitového pytlíku, pořádně... celý příspěvek >
Žlutá vajíčka, 2.5.2009
Někdo tu před nedávnem psal, že to je snad součást zeminy, ve které se rostliny prodávají.
Plevel, 30.4.2009
Souhlasím s vámi, ano, je to on, mrcha!
Okurky Saladin, 30.4.2009
Předloni jsem koupila naroubované okurky v zahradictví v Tlumačově, hergot, taky stály 50 káčé, ale paní říkala, jak budou odolné, rodit že budou jak vzteklé. Prdlajs. Ty, které jsem si předpěstovala, měly větší úrodu, vzrůstem dávno ty... celý příspěvek >
Mam zastipvat rajcata a papriky, 28.4.2009
Pár roků pěstuji truhlíková rajčata a nezaštipuji nic. Předpokládám, že ani papriky, pokud jsou určeny do truhlíků, by se zaštipovat neměly. Jsou vyšlechtěny právě pro truhlíky, to znamená, že by měly být malé. Ale možná má někdo jiný názor, nebo... celý příspěvek >
Zaset nebo nezaset, 28.4.2009
Myslím, že Roundup působí pouze na rostlinná pletiva a půdu nezamoří. Určitě by to mělo být v návodu. Ovšem samozřejmostí je dodržet dávkování.
Plodová zelenina, 26.4.2009
No, já teda nevím, ale myslím si, že když budete vyštipovat květy, úrody se těžko dočkáte. Ve vyhledávači jsem našla, že Cherry by mělo být keříčkové, čili u těchto se výhony nevyštipují. Pravděpodobně se jedná o rajče do truhlíků. S těmi nedělám... celý příspěvek >
Plodová zelenina, 26.4.2009
Nestačili jsme všechno sníst, rozdávali jsme fakt kbelíky rajčat. Ale přiznám se, že jsem úrodu rozdávala, i když byla nasazena rajčata tyčková. Snažím se v rámci možností při sázení sazeniček dávát hnojivo, vloni sušený kravský hnůj, asi znáte, jsou... celý příspěvek >
Jak daleko od sebe sít hrášek?, 26.4.2009
Na sáčku se semeny by mělo být uvedeno, jak daleko a jak široké řádky. Zpravidla jsem sela zhruba 5 - 6 centimetrů od sebe a 25 - 30 centimetrů široké řádky, Samozřejmě vést na něčem, já jsem vedla na motouzu. Ke každému řádku jsem na začátek a na... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika