Jak daleko od sebe sít hrášek?

host - 55.26 (?)
26.4.2009 13:02

Na sáčku se semeny by mělo být uvedeno, jak daleko a jak široké řádky. Zpravidla jsem sela zhruba 5 - 6 centimetrů od sebe a 25 - 30 centimetrů široké řádky, Samozřejmě vést na něčem, já jsem vedla na motouzu. Ke každému řádku jsem na začátek a na konec zatloukla tyčku a postupně, jak hrášek rostl, jsem dávala další provázky, zhruba deset centimetrů nad sebou. Kari síť je dobrý nápad, ale u nás je hodně větrno, zřejmě by spadla. Musela bych ji o něco bytelného opřít, bohužel nemám o co.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 158.238 (?), 25.4.2009 8:39, zobrazeno: 8866x

Dobrý den.

Vysela jsem hrášek, krásně vyklíčil, ale jednotlivé rostlinky mi připadají moc blízko u sebe. Poradťe někdo, jak daleko od sebe je mám nechat, tzn. zda je mám vyjednotit?Děkuji Stáňa

zigi - (5) - 172.108 (?), 25.4.2009 21:47

Zdravím

Záleží jak to máte moc hustě je nasetý nechávám to ve čtvercích 30 x 20 cm. Mám u toho danou kari síť a ženu jej do výšky.V dřívějších letech jsem jej měl na zemi podával průměrné výsledky nebylo to ono byl takovej povadlej. Známá mě poradila at kňemu dám zmíněnou kari síť sám se na ni chytá a podává dobré výsledky.

host - 55.26 (?), 26.4.2009 13:02

Na sáčku se semeny by mělo být uvedeno, jak daleko a jak široké řádky. Zpravidla jsem sela zhruba 5 - 6 centimetrů od sebe a 25 - 30 centimetrů široké řádky, Samozřejmě vést na něčem, já jsem vedla na motouzu. Ke každému řádku jsem na začátek a na konec zatloukla tyčku a postupně, jak hrášek rostl, jsem dávala další provázky, zhruba deset centimetrů nad sebou. Kari síť je dobrý nápad, ale u nás je hodně větrno, zřejmě by spadla. Musela bych ji o něco bytelného opřít, bohužel nemám o co.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?6:29
Péče o jezírko na chtě15.7.2025
NEREZOVÝ BAZÉN15.7.2025
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?15.7.2025
Péče o jezírko na chtě9.7.2025
Péče o jezírko na chtě8.7.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz