|
Jak granulovaný kravský hnůj, 3.9.2007 Prosím jak hnojit granulovaným kravským hnojem. Jestli před podzimní orbou nebo jen mělce zapravit až na jaře a jaké množství. |
 |
Mulčovací kůra, 26.6.2007 Já jsem dal netkanou textilii na ní asi 8cm mulčovací kůry, vše bylo perfektní ale během první noci nastoupila snad celá rota koček a ráno jsem se nestačil divit. Koupil jsem - STOP PES - a postříkal celou plochu a od té doby mám pokoj. |
 |
|
 |
kolik hroznů nechat?, 18.5.2007 Prosím o informaci kolik hroznů nechat na stolních odrudách ve třetím a čtvrtém roce když mají nasazeno na rostlině 8-10 hroznů a jak stříhat? |
 |
cedrus, 10.5.2007 Prosím o informaci zda má někdo skušenost zda nízký kultivar cedrusu gold je vhodný na západní stranu pozemku kam odpoledne praží slunce. Díky |
 |
Problém s mladou hrušní, 9.5.2007 Přesně ten stejný problém mám i já.Postříkal jsem to proti savému a žravému hmyzu a proti plísni a nic se nezměnilo.Mám dvě hrušně od jara vedle sebe a jedna je takhle napadená a druhá nemá žádný problém .Tak si myslím že mráz to nebude.Zkuste se k... celý příspěvek > |
 |
Klíčení semínek jahod, 30.4.2007 Já jsem je sel již kolem vánoc, piplal jsem se s ními dvakrát jsem je přepíchával .Pak jsem je přesázel ven a zakryl netkanou textilií a jednou zaponěl zastínit a všechny na slunci shořely. |
 |
Moly a Madlen, 30.4.2007 Jsem ze znojemska takže by snad mohla splnit co se po ní požáduje. Děkuji za informaci |
 |
Moly a Madlen, 30.4.2007 Prosím co je to za odrudy Moly a Madlen. Mají to být stolní rezistentní vína. Nejsem schopen se o nich nic dozvědět. Děkuji. |
 |
Vistarie, 26.4.2007 Mám zkušenosti že schopna mít roční přírustky 1-2metry možná i víc.V době bujného růstu mám vyskoušené že za den naroste i 10cm. |
 |
odrudy vinné révy, 26.4.2007 Prosím o posouzení odrud vinné révy které jsem dostal od vinaře na znojemském okrese. Jedná se o bílou chrupku, Moly, červená chrupka, Prim a Madlen. Mají to byt rezistentní stolní vína. Děkuji |
 |
|
 |
vinná réva u kůlu, 25.4.2007 Díky za povzbuzení. |
 |
vinná réva u kůlu, 25.4.2007 Slyšel jsem že se dříve víno pěstovalo pouze u kůlu.Máte s tím někdo zkušenosti?Chtěl bych takto zasadit asi pět hlav.Jak vyvazovat,zaštipovat atd.Děkuji. |
 |
Meruňka má malé povadlé listy, 20.4.2007 Asi to bude monoliozní úžeh což je poslední dobou nemoc meruněk.Mělo by se stříkat jedenkrát v době začátku kvetení a potom opakovat když je meruňka z 80% odkvetlá.Používá se postřik horizont a nebo sporgon. |
 |
Postřik proti monilioze meruňek., 20.4.2007 Proti monolioznímu úžehu by se měl postřik provádět postřikem horizont a nebo sporgon.
Já jsem to letos nestihl a už se začínají objevovat suché větvičky.U nás na znojemsku bylo v době kvetení docela vlhké počasí což je přímo líheň pro monoliozu. |
 |
stěna, 19.4.2007 Má někdo zkušenost z meruňkami,broskvemi a švestkami zasazenými do stěny .Nechtěl bych vysoké rozložité stromy protože nemám tolik místa.Děkuji |
 |