|
Příspěvky uživatele - 233.55
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Honda HRX 537 HXEA, 28.6.2007 Ano, palivo ubývá rychleji než v jiných sekačkách Honda (z vlastní zkušenosti mohu srovnat s Hondou IZY - motor GCV 135) - ale je to logická daň za vyšší obsah, výkon motoru a celkový komfort této sekačky. HRX mám od jara a zatím spokojenost. A.R. |  | Husqvarna 147s alebo Honda IZY 41, 22.6.2007 Pokud je terén k sekání velmi členitý, doporučil bych spíše Hondu - je menší (záběr 41 cm, oproti 46 cm Husqvarny) a obratnější. Další její výhodou je i silnější motor 4,5 HP oproti 4,0 HP a vzhledem k jejím malým rozměrům i možnost bezproblémové... celý příspěvek > |  |
|  | Je nutné kupovat benzinovou sekačku za 25 tisíc?, 24.5.2007 Pokud se Vám líbí Honda, tak z její nabídky je pro Vás asi nejvhodnější model HRZ 536 - 5,5 hp motor, 53 cm záběr, natáčecí přední kola, ocelový skelet, 3 rychlostní pojezd. Nemá boční výhoz ani mulčování, ale mulčovací sada lze dokoupit samostatně.... celý příspěvek > |  | rider z Mountfieldu, 17.1.2007 Briggs and Straton je dlouholetý a renomovaný výrobce motorů zahradní techniky. Co se motoru týče, obavu o jeho kvalitu bych neměl. V ostatním nemohu soudit - traktor ani rider nemám. |  | Sekačka GMC, 11.1.2007  GMC a Partner jsou vybavené motorem o výkonu 5,5 HP, Honda pak 4,5 HP. Neuvedl jste velikost sečené plochy, což je podle mě rozhodující informace - pokud byste měl pozemek o velikosti kolem 900 m2 a více, pak nemá smysl řadit do... celý příspěvek > |  | Motorová rotační travní sekačka s pohonem., 10.1.2007 Osobně si myslím, že sekačka s náhonem na přední nápravu je lépe ovladatelná, nevýhodou může být ale skutečnost, že při plně naplněném sběrném koši mohou přední poháněná kola prokluzovat, neboť těžiště sekačky se posune výrazně vzad. |  | Krovinorez Stihl, Honda alebo Husqvarna?, 5.1.2007 Já nejsem servisní technik, jsem pouze spokojený uživatel, před sezónou ho odnesu do autorizované dílny a tam provedou všechny úkony. Co vím, tak do teď jen brousili nůž a vyměnili vzduchový filtr. |  | Krovinorez Stihl, Honda alebo Husqvarna?, 5.1.2007 Samozřejmě, že v obtížných a profi podmínkách má dvoutakt své opodstatnění, ale vysokou, přerostlou, suchou trávu a drobný nálet neposekáte se strunovou hlavou ani sebesilnějším dvoutaktem - stejně pak musíte mít na křovinořezu ocelový nůž a... celý příspěvek > |  | Krovinorez Stihl, Honda alebo Husqvarna?, 5.1.2007 Čtyřtaktní křovinořez používám řadu let a to bez jediného problému (Honda UMK 425 U3E). Výhody oproti dvoutaktu: nižší spotřeba, nižší hlučnost, odpadá příprava palivové směsi. Za dvoutakt bych ho určitě neměnil. Pro ty co potřebují vyšší výkon... celý příspěvek > |  | Ceny pil Oleo Mac, 19.12.2006 Souhlasím s Vámi - také jsem hledal ty nízké ceny pil OM na německém a rakouském internetu, ale výsledek byl na úrovni cen v ČR, někdy i dražší. |  |
|  | Výběr kvalitní sekačky, 16.11.2006 Předně musím říct, že s mulčováním zkušenost nemám, na mojí sekačce (řada IZY) tuto sadu nepoužívám, i když vím, že existuje. - Sekám na chatě, kde se mi občas stane, že týden nebo dva vynechám a pak mi tráva (zejména na jaře) natolik... celý příspěvek > |  | Výběr kvalitní sekačky, 16.11.2006 Pokud je pro Vás mulčování důležité a nechcete dokupovat mulč. sadu, pak s klidem zůstňte u Husqvarny a chybu určitě neuděláte. Je to stejně jako Honda |  | Výběr kvalitní sekačky, 16.11.2006 Sekačka to bude dobrá. Ale koukněte se ještě na model Honda HRZ 536 - není sice tak pěkná, ale přináší zajímavé řešení přední nápravy se stranově otočnými koly - 3-rychlostní pojezd, 53 cm záběr, materiál skeletu ocel. - K tomu... celý příspěvek > |  | Výběr kvalitní sekačky, 16.11.2006 Z toho, co jste uvedl bych volil Hondu - mohu zde vycházet z vlastních zkušeností se stroji této značky. Sám mám sekačku (téměř 4 roky) a křovinořez (téměř 3 roky) této značky a neměnil bych. Oba stroje pilně pracují... celý příspěvek > |  | Křovinořez ABG CG 430 HB, 2.11.2006 Z křovinořezu ABG CG 430 HB bych strach něměl - prodává jej Vari a to si jako výrobce kvalitních zahradních strojů nedovolí pustit na trh nějaký nevyzkoušený výrobek. |  |
 |
|
|
|