Sekačka GMC

host - 233.55 (?)
11.1.2007 13:55

GMC a Partner jsou vybavené motorem o výkonu 5,5 HP, Honda pak  4,5 HP. Neuvedl jste velikost sečené plochy, což je podle mě rozhodující informace - pokud byste měl pozemek o velikosti kolem 900 m2 a více, pak nemá smysl řadit do výběru sekačku se záběrem 41 cm (Honda). Naopak, pokud je Váš pozemek menší, mohu tuto sekačku jen a jen doporučit - skelet je sice plechový (ocel), zato ale velmi kvalitní a dílensky dobře zpracovaný. Také co se týče případného transportu této sekačky, je možné ji vzhledem k jejím rozměrům bezproblémově převážet. Jinak značku GMC neznám a nemá ji žádný můj známý - takže nemohu soudit, Partnera bych se nebál.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
Pavlik - (1), 10.1.2007 23:28, zobrazeno: 5149x

To teple pocasi, me upozornuje na umysl koupit zacatkem jara novou zahradni sekacku. Padlo mi do oka par modelu.

GMC 5255 HHT.......... motor Honda, hlinikove sasi, kulickova loziska v kolech, zaber 52cm, zajimava cena.
Co rikate na kvalitu rotačních sekaček této znacky? Vyrabi se take v Italii. Doufam, ze to nema neco spolecnyho s Emakem.

Honda HRG 415 C2 SDE ..........plechove sasi, kulickova loziska, zaber 41cm

PARTNER 5553 D .......motor  Honda, kulickova loz. jen v prednich kolech, plech. sasi, pojezd pred. kol., zaber 53cm

Osobne se prikladam ke GMC. Laka me tam to hlinikove sasi, ale nevim jak je to se spolehlivosti celkove. Honda je asi drzak. Partner..velka neznama.

host - 233.55 (?), 11.1.2007 13:55

GMC a Partner jsou vybavené motorem o výkonu 5,5 HP, Honda pak  4,5 HP. Neuvedl jste velikost sečené plochy, což je podle mě rozhodující informace - pokud byste měl pozemek o velikosti kolem 900 m2 a více, pak nemá smysl řadit do výběru sekačku se záběrem 41 cm (Honda). Naopak, pokud je Váš pozemek menší, mohu tuto sekačku jen a jen doporučit - skelet je sice plechový (ocel), zato ale velmi kvalitní a dílensky dobře zpracovaný. Také co se týče případného transportu této sekačky, je možné ji vzhledem k jejím rozměrům bezproblémově převážet. Jinak značku GMC neznám a nemá ji žádný můj známý - takže nemohu soudit, Partnera bych se nebál.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Koš na čidlo13.5.2025
Koš na čidlo12.5.2025
Rozetové kování montáž10.5.2025
Rozetové kování montáž9.5.2025
Rozetové kování montáž9.5.2025
Koš na čidlo9.5.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz