|
Příspěvky uživatele - 49.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jabloň z jadérka - bude planá, 9.5.2009 Dobrý den, syn měl v jablku vyklíčené jadérko a zasadil si ho. Bude mu plodit nebo bude planá. Má se nějak přeroubovat nebo nechat růst. Poraďte, at není zklamaný. Děkuji |  | Stavba udírny, 6.5.2009 Já to napsal blbě.Dříve se udilo jen studeným kouřem, ale neroztápělo se nejdřív na vysoké teploty. Možná, že ten problém je v tom, že jak popisujete vytopíte udírnu na x stupnů a pak to stahnete dolů.Ale ta cihlová udírna drží dobře teplo a pak ten... celý příspěvek > |  |
|  | Stavba udírny, 6.5.2009 Možná jste se přemáčk, ale to dehtování vzniká při teplotách nízkých a spalováním mokrého dřeva, nebo třeba ochlazováním toho kouřovodu. |  | kanadská borůvka, 5.4.2009 Dobrý večer.Připojuji se k dotazu nademnou.Před 14 dny jsem koupil dvě již
asi 50cm vysoké borůvky, ty jsem přesadil do předepsaného substrátu a na jedné z nich se na jedné větvičce začalo vytvářet to samé co pán popisuje.
Co to tedy je?Díky... celý příspěvek > |  | Živý plot, aby slepice neprolezla?, 7.3.2009 Pořiďte si psa a sousedi si plot rychle dají do pořádku.Tomáš |  | Přední nebo zadní pohon sekačky?, 6.2.2009 Souhlasim a navic ta převodovka je mimo otvor do koše a dneska už i ty levnější sekačky mají řemen i osu kol schovanou, takže nehrozí, že se něco namotá.A myslim, že pohon na předek nabízí asi málo značek (já osobně vím jen o MTD).Tomáš. |  | Vysávání popela z krbu, 3.2.2009 Zajímavé, ale asi při tom tomu prášení nezabráníte a o to tady myslím šlo.Tomáš. |  | Jakou koupit sekačku na 2200m2, 31.1.2009 Tchán si v loni Husqvarnu pořídil, nevím přesně typ, ale asi něco podobnýho a musim říct, že ten výhoz rourou je na ho... Sekal jsem s ní zhruba desetidenní trávu, kterou doma se sekačkou se zadním výhozem seču v pohodě a ta roura byla věčně... celý příspěvek > |  | výběr tlakové myčky, 4.1.2009 Dobrý den.Myslím, že na domácí použití bohatě stačí myčky koupené v hypermarketu.Osm let vlastním myčku mc culoch koupenou v metru a používám ji dá se říct po celej rok ať na auto, sekačku,kameny atd.Jen se musí občas propláchnout sítko na přívodu... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|