|
Příspěvky uživatele - 117.119
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kokosová palma, 21.4.2008 ahoj šaryk, jenom jsem tě chtěl upřesnit, že si 16.2 psala o tvém novém kokosovém přírůstku do rodiny a dvacetsedm dní na to si psala jak se tvoje palma dobře odvděčila, ale tajemství netkví v dobré péči ale v tom že kokosová palma má dvou... celý příspěvek > |  | Identifikace palmy, 15.4.2008 podle listu bych řek, že je to chamaerops humilis neboli žumara nízká |  |
|  | měkký kokos, 23.3.2008 kokos změkává pouze vlhkostí, tudíš jestly máte pořád tvrdý kokos nezbívá nic jiného než ho uříznout a vyhodit!(dělam si srandu). No jelikož je to i pravidlo pro zdravý růst, tak ještě mohu poradit: sedněte si k televizi dejte si vedle sebe... celý příspěvek > |  | receptář, 25.2.2008 Kokos se nezvětšuje, to se pouze zvětšuje rostlina, a až bude mít na tolik vyvinutý kořenový systém tak kokos sám odpadne a rozloží se, to se děje zhruba okolo pátého roku života rostliny. |  | pro evu :-), 24.2.2008 nestrácejte naději tím že většině lidí se ji nedaří pěstovat, správným přístupem vám vaše palma bude jistě dělat jen radost. Asi nejdřív by ste měla začít zálivkou, ta spočívá úplně nejlépe v dešťové vodě nebo aspoň v destilce, tvrdá voda z vodovodu... celý příspěvek > |  | nesouhlas v nemožném pěstování, i s otázkou, 19.2.2008 Ale jo se omlouvam, jenom sem z toho rychlého úsudku usoudil že to všem vymlouváte. A i když možná z mího příspěvku de usoudit že mi je nejmíň padesát a pěstuju palmy celej život, tak to tak vskutku není! je mi fakt málo ale pěstuju palmy mooc rád, a... celý příspěvek > |  | fleky, 1.2.2008 Nikdo asi nic neví!:-) Z mé skušenosti bych řek že prodělala nějaký šok(přelití, vyschnutí, nachlazení) a možná vám pár listů vopadá, ale měla by se z toho sama dostat. |  | nesouhlas v nemožném pěstování, 1.2.2008 Nejsem si jist, jestly je správné tvrdit že to nejde. Všechno jde když se chce!i já mám bytové podmínky na pěstování této palmy a nemohu se shodnout na názoru že uhyne. Úspěšně ji pěstuji již několikátým rokem, můj fígl je rosit každý den ne jenom... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|