|
Dřevitá pivoňka - řez, 3.8.2009 Mám stejný problém. Nevím ani jakou povoňku mám, ale jsou přenádherné. Každý rok před zimou je ořežu celé skoro až u země. Prostě když uklízím zahradu, uklidím i pivoňky. Zjara krásně odrazí a je z nich zase nádherný keř plný květů. Ty se však, jak... celý příspěvek > |
 |
Čerpadlo k jezírku, jaké?, 13.7.2009 Dobrý den,
prosím o konzultaci. Řešíme interiérové jezírko cca 80l vody. Jedná se o tepané mosazné ze kterého je třeba vodu přečerpat do 1m výšky. Z této výšky je voda sváděna zpět do jezírka korýtkem. Pro toto potřebujeme nějaké "líné"... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Katalpa, 10.7.2009 Mluvíte o katalpě.Máme ji už 3.rokem a nekvete.Co poradíte, aby kvetla |
 |
Vrtací a sekací kladivo, 17.6.2009 Kde jste ho koupil za tu cenu?To bude asi bez dane.Ja ho kupoval minuly tyden za 6150 kc s dani, ale bez te sady vrtaku. |
 |
Špačči, 26.5.2009 Máme Cd i spirálovité točící se kužely leskne se to ale špačky to neodradí |
 |
Pristresek na drivi, 22.5.2009  Nepotece mam tam zlabek, kdyz jsem to fotil tak tam jeste nebyl.Akorat v zime to bude problem snich ze sousedovy kulny bude padat ke me a zmeho pristresku to bude asi padat na plot.Na strese mam obyc.piskovanou lepenku chycenou hrebickama na... celý příspěvek > |
 |
Pristresek na drivi, 22.5.2009 jeste jsem zapomel napsat, ze do zadu pridou prisroubovat kari site a boky vyplnim zrejme nakou siti z drevenych lati.Na podlahu pride kacirek nebo pouziju dlazdice 50 krat 50 cm, ktere dostanu. |
 |
Pristresek na drivi, 22.5.2009  Dobry den, zakladal jsem toto tema.Chtel jsem taky neco pekneho a snad se mi to i podarilo.Puvodne jsem se chtel vejit do 10 tis.,ale bohuzel.pravdepodobne skoncim zhruba na 15 tis. a to jeste na strese mam prozatim piskovanou lepenku.Pristresek mam... celý příspěvek > |
 |
Asfaltový šindel x asfaltová lepenka, 18.5.2009  Dobry den, rozmer pristresku je zhruba 6 krat 2 m, vysku ted z hlavy nevim.Strecha ma rozmer 6,3 m krat 3 m.Zbyva me udelat podlaha a vyplne mezi poly.Vzdadu prisroubuju kari site a boky jeste nevim nak ze dreva. |
 |
Jonsered, 13.5.2009 Děkuji za odpověd |
 |
|
 |
Jonsered, 12.5.2009 Zdarec chci se zeptat jestli někdo neví na co přijde olej.čerpadlo na jonku 2145 díky |
 |
Jonsered CS 2145, 30.4.2009 Mám ji dva roky a zatím spokojenost |
 |
Černice, Kulatice, Aničky?, 22.4.2009 Zdravím farntišku.podle popisu si myslím že se jedná o odrůdu, která se u nás v pod Krkonoší nazýva Karle. Popis odpovídá, ještě dva stromy vlastním, ale nechám schnít na strom+ě zemi. mějte se |
 |
Asfaltový šindel x asfaltová lepenka, 20.4.2009 Dobry den.Nikdo neporadi?Nasel jsem asfaltove pasy podobne povrchovou upravou sindelum, ktere se horakem natavi k podkladove lepence.Ma s tim nekdo zkusenost?Jakou zvolit podkladovou lepenku?
Dekuji Josef |
 |
Asfaltový šindel x asfaltová lepenka, 17.4.2009  Tak jsem nasel heslo a prihlasil jsem abych mohl vlozit foto.Na strankach vyrobce sindele udavaj 15 stupnu ne procenta.Tak tam asi dam sindel a uvidim... |
 |