Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý deň,

v pěstování rostlin vám fandím, máte na to úžasné prostory. Dokonce vám je i závidím.

Asi bych měl začít tím, že čím více rostlin máte v bytě, tak tím máte i větší přirozenou vlhkost vzduchu, která je mnohem lepší než stříkání rozprašovačem. Vyhřívání od podlahy je úžasná věc pro tropické rostliny a pro kokosovou palmu to je asi to nejlepší co může být. Myslím, že asi jako jedna z mála máte šanci na to úspěšně pěstovat kokosovou palmu. Já jsem měl kokosovou palmu pod střešním oknem 2 roky, pak se mi tam nevešla. Takže to doporučuji.

Zalévat klidně na kokos, aby zbytečně netvrdl, stejně jestli se palmě podaří, tak ten kokos budete moct odstranit. Přesazovat není nutné, palma si řekne sama a to tak, že se vytlačí z květináče, dřív vám to nedoporučuji.

Banánovníku by se vám tam mělo také dařit (o ty se zajímám ve velkém). Teplo od spoda má také rád, snad přes zimu to nebude problém, s ubývajícím světlem ale se stálou teplotou mají tehdenci deformovat a ztrácet listy. A ty dva listy za měsíc je velmi pěkné číslo, na to, že ho máte v bytě. Mě dělají někteří i list za týden, ale já mám zimní zahradu. Co ale takhle jsem rozdal banány po příbuzných tak většinou udělají list za měsíc, to znamená že jste nadprůměrná pěstitelka. Já mohu doporučit ještě více rostlin, palmy, banány, tropické ovoce, tropický podrost a pak pošlete fotku té obývané džungle.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika