Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den Mersi,

no čas pokročil a reagovala jste na můj příspěvek před x lety co jsem psal :-). Tamta má kokoska žila ještě dlouho, nakonec jsem jí měl i celé léto venku, kdy dělala dospělé listy. Pak odešla na příliš velký chlad v zimní zahradě, měli jsme rozbité topení a pár týdnů v teplotě 15°C nedala..

Teď mám novou, už taky pár let, roste krásně ale pomalu, zase je to "made in Holand", letos jsem jí dal zase ven a líbí se jí tam.

A já zase nesouhlasím s vaší radou, doufám že neurazím žádného prodejce rostlin v květinářstvích a zahradnictvích, ale ještě jsem se nesetkal s tím, aby takový lidé rozuměli exotice. Oni ví jak se o danou skupinou rostlin starat, kdy zalévat, kdy hnojit, kdy sklidit do skladu ale to je vše. Nějaké latinské názvy, původ rostlin a širší okruh pěstování jde mimo nich. 

Má rada zní, nakupujte rostliny u prodejců kteří nabízejí pouze užší okruh rostlin. Takže pokud chcete palmu, zajeďte si na specializovanou prodejnu, kde prodávají prakticky jen palmy. 

Možná by jste se divila co mi už nejeden prodejce například v nějakém řetězci radil, jak se o danou rostlinu starat.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika