Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den

Kokosová palma potřebuje velkou vlhkost. - Když bydlíte v bytě z balkonem tak je dobré jí dat přes léto na balkon, ale nevystavovat přímému slunci to potom rychle schne a udělají se vám tam rychle hnědé fleky, takže potřebuje světlo, ale ne přímé slunko.. - Jinak bez problému když je déšť nebo vlhko venku, tak je dobré jí nechat na balkoně. - Když bydlíte v bytě bez balkonů tak je dobré jí dát do koupelny k oknu pokud tam je, jinak ne. - V koupelně je největší vlhkost třeba když se sprchujete, ale nesmíte se koupat v soly, protože když je ta rostlina v té solné vlhkosti tak vám rychle úhyne, a to muže byt jakákoli kytka prostě nesnesou solnou vlhkost. Když vidíte prach na palmách nebo pyl, tak je dobré je jemně otřít listy hadříkem, a potom znovu orosit.- Jinak ten prach nepovolí orosit rostlinu a pokaždé to steče, nebo když ho tam ten prach necháváte déle, tak vám taky začnou hnědnout listy.- Vždy to oroste alespoň 5x za den, když je nepřímé sucho tak až 10x za den, a potom vám to poroste.- Když to pěstujete v koupelně u okna, tak to stačí jen 2x za den orosit. Ale nejlepší je skleník, na zahradíce! Dávejte pravidelně hnojivo, ale nikdy to s tím nepřežeňte, to rostlina hodně špatně snáší.

Pří teplotě 21C zpomaluje svůj růst. Dobře rostou i v pouhých 4 do 12 C, a v letě 28 až 37 C.- Dokáží přežít i v teplotách 0 C. Byly případy kdy se palmy zotavily z teploty -4 C. Pokud rostou v oblastech kde není dostatek tepla, ale tyto rostliny v chladnějších teplotách nejsou schopní produkovat plody.

Z pozdravem pěkného dne Kopůnec Gabriel smiley ...

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika