Taky se muže stát, že zveřejníte firmu a ta v tom bude nevině. A nemluvím o lidech které zblaznite tou informaci. Já koupím manželce 20 l na pikyrování, a jinak si dělám kompost svůj. Problém bych mohl mít z koňského hnoje, tedy z té slámy. Každý se učí a taky při činnosti má starost i radost. Už jsem to psal, ze trávu postrikanou proti sedmikrásce bych nikdy do kompostu nedal. To jsem udelal a dával jsem fotky krmné řepy, která neroste sem s dotazem, proč neroste. Musíte na to přijít sami. Teď mi zas nevylezá mrkev, nebo čekám nedělní ráno jestli mi řepa která je už venku nezmrzne. Mužů ji zakrýt netkanou. Není ji tolik. Jo máme starosti, a když jich máme málo, tak si je vymyslíme, Kelímky, když už, tak černé, lepší bedničky, Tak já mám tisíc bílejch kelimků a budu je barvit na černo, nevím proč. Nemůžu dělat všechno, co si přečtu, Loni jsem radil pánovi, ze na převoz sazenicek mrkve v obalu na vajíčka je lepší platíčko na 10 kusů, lepší se dá do tašky a v autobusu tolik neprekáží. Než jsem sám zjistil, že jak se vlahou rozmočí, tak ho do tašky ani nedáte. I to pěstování v těch platech byl omyl. Zdar