Vadnutí listů u papriky

m3f - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (5594) - 242.167 (?)
5.6.2013 20:16

Ve foliáku na zahradě jsem vysazoval papriky později ale jsou pěkné, u domu ve skleníku jsou přímo nádherné, čtyři kousky rohů které jsem dal ven stojí za velké kulové.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 39.103 (?), 28.5.2013 14:14

Děkuji za info... Vytrhnu je.Hrozí to i ostatním rostlinám nebo to je nepřenosné?

host - 2.73 (?), 5.6.2013 17:51

Jak to tady sleduji, tak hodně lidí má letos stejné problémy s okurky, paprikami i rajčaty. Previcur a jiná chemie to nezachrání. Ikdyž to nepovadne, tak to neporoste Je málo slunce, dnes je venku pouze 12 stupňů, už 5 dnů jen mraky a prší. Salát na poli červený.Bude to rok pro zahradu k ničemu. Plno plísní, škoda práce a naděje na pěkné výpěstky. Už jsem se s tím smířil.

kastef - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (262) - 138.131 (?), 5.6.2013 20:07

rajčata, okurky i cukety mám pěkné.Zato papriky, jedna báseň...opelichané, ožrané,žluté.V malém foliáku, sem míň větrala, tak dvě sou na odpis, a to už pěkně obrůstaly.Jednu cosi ožralo odspodu a druhé zahnívá stonek, a to už byla plná květů.Uplně vespodu jí vyrůstá druhý výhon, tak třebas to přežije.Velký foliák jakž takž, venku bohužel hrůza.Ještě dva dny špatného počasí, a je po tom.Paprikám je prostě zima a to bláto.Rajčata mě překvapuje že sou na tom dobře.Ach jo, to bude rok... Zítra zkusím vběhnout do zahradnictví, prý tam měli včera doprodej paprikových sazenic po 5 kč, tak třebas ještě něco bude.Jestli to má ještě cenu.A to sem jich měla tak pěkný, teď se můžu koukat na fotky jaký byly.No, nejde o život, sou horší věci, ale mrzí to.4 měsíce se s tým člověk patle, a te´d toto.

m3f - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (5594) - 242.167 (?), 5.6.2013 20:16

Ve foliáku na zahradě jsem vysazoval papriky později ale jsou pěkné, u domu ve skleníku jsou přímo nádherné, čtyři kousky rohů které jsem dal ven stojí za velké kulové.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Napojení na novou kanalizaci11.6.2025
Filtrace kohoutkové vody11.6.2025
Napojení na novou kanalizaci10.6.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz