Rajčata ven?
|
|
|
|
 |
 |
|
ivap - Zlatý Zahrádkář (755) - 243.114 (?) 1.6.2013 0:48
Ale to znamená, že za šest týdnů bude den stejně dlouhý jako dnes. Už toho nechte, ještě bude horko, že se nám to nebude líbit.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 216.228 (?), 1.6.2013 20:17
Že se mi nelíbí extrémní zima a mokro neznamená, že toužím po extrémním suchu a vedru. Chci aspoň trochu normální počasí, co je na tom divného?
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
Jamieee - Zlatý Zahrádkář (622) - 71.169 (?), 31.5.2013 17:04
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
terezec - Stříbrný Zahrádkář (196) - 96.101 (?), 3.6.2013 9:26
Zabírám si tohle vlákno a diskusi přejmenovávám na : Jak jsem letos nevysadila rajčata. Buď prší, nebo fouká tak, že člověk čeká, že musí přijít minimálně kroupy. A když přestane pršet a nefouká, tak nejsem zrovna doma... není to náhodou nějaké znamení? 
Rajčata, co jsou venku, nevyrostla za tři týdny ani o centimetr. Vypadají hrozně... já vám je snad budu muset vyfotit!
Ale tak co se dá dělat, jsou horší věci na světě. Česnek mám ale moc pěkný!
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
m3f - Diamantový Zahrádkář (5594) - 133.163 (?), 3.6.2013 11:39
Česnek máme taky moc pěkný, včera moja ulámala rodící se květy a nechala jen nějaké jako orientační pro zrání. Je to tak dobře? Já se chtěl nedříve někoho zeptat... Včera jsem vysadil další rajčata místo zubožených sazenic buráků, buráci skončili na kompostu, a po obhlídce dříve vysazených rajčat jsem konečně s uspokojením (i když jen malinkým, protože pak zase začalo pršet) konstatoval že se pohly a zazelenaly. Dokonce jsem začal k tyčkovým odrůdám zapichávat dvoumetrové roxory, ale po vyvázání tří rajčat jsem toho nechal protože to vypadalo velmi blbě, a tak jsem tam zatím nechal ty špejle. Soused vysazoval rajčata o ještě o 14 dnů dříve než já (no jo důchodce, ten má času) a ten je má krásně zelená a hustá. Pozoruji že mu rajčata sílí, mohutní ale stále se drží spíše u země, nejdou vzhůru, dokonce bych si dovolil tvrdit že jsou od výsadby stále stejně vysoká... Tento týden má zase celý pršet, ovšem to co počasí předvádí v Čechách, tak to už je děs a hrůza.
|
|
 |
|
 |
 |
|
P.Z. - Zlatý Zahrádkář (717) - 148.26 (?), 3.6.2013 12:13
Ohladom cesneku je to tak dobre, mam to odskusane.
Tu je takisto zima a stale prsi, a dazdivo tu ma byt cely tyzden, no ma sa oteplit a tak cakam na vhodnu chvilu na aplikovanie Infinita.
Kto doteraz nevysadil paradajky von, tak si myslim ze nic nevyhral, nakolko je uz doba pokrocila.
Ohladom pôvodni s vami sucitime bratři, a napäto sledujeme situaciu v tv!
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |