Achji:(mám 70keříků rajčat a zhruba před měsícem jak hodně pršelo, tak je napadla plíseň(silně) použila jsem Acrobat dle rad-jenže neustupovalo, tak za 14dní byl druhý postřik Acrobatem-teď někdy kolem 10tého nám končí OL... první řada rajčat je totálně červená-na druhé řadě byly rajčátka také z poloviny a kvítka a třetí řada jen kvítka-postřik totálně zabil kvetinky z druhé a třetí řady-plíseň jede pomaleji.Jsem smutná-nemám kvítečka:(tzn, že úroda je zatím jen ta z první řady:((chjoooo... mám dotaz-myslíte, že se to ještě nějak zbráborá? udělala jsem to správně?bylo tam že druhý postřik se může zopakovat za týden-já za 10dní.Jak to je u Vás po postřiku Acrobatem-jsou taky chvíli jako bez života-zabije Vám to kvítka? jinak jsou nádherná-jen květiny jsou včudu.By mě zajímalo jak to děláte vy-první postřik zkusím příští rok ihned na květinu ještě bez kvítek-pak někdy... no to nejde:(to budou zase rajčata v druhé řadě a kvítka-tak i tak je zabiju-ale co stím když mám pléseň silnou-jede rychle:((pomůže na podzim do hlíny vápník nebo něco?všimla jsem si, že tam občas naroste houba a to o ně pečuji-jsou jako v pěřince-bez plevele-často okopávané-zahradničím teprve druhým rokem:(jsem smutná z toho, že se neobejdu bez chemikálie a to jsem odpůrce-loni jsem to zkoušele bez a to bylo děs-1řada ok a druhá už to začalo-rajčata černé skvrny-stonek mapy:(v září letělo Vše i s rajčatama.Děkuji za odp.