Tastier je i teď, když zrajou slušně, mezi 7 a 8. Neměkne, ale Startce se podle mne nevyrovná, i když letos není ani ona na svém chuťovém maximu. Teď mi přestaly praskat i bifteky, uvidíme v září a podle počasí. Slupku má podobně tvrdou jako Mountain Magic, silnější než Start. Rozhodně to není špatné rajče. U mne ale slupky letos nejsou problém, asi díky tomu deštivému období v červenci. Dokonce ani na balkónech, kde jsou mnohem větší vedra než tam nahoře. Letos jsem Cocktail Crush ani nedal, protože mi jich loni a předloni hodně popraskalo, tedy když přišlo v září mokré počasí a studené noci.
Spencera jsem nikdy neměl, nemůžu tedy porovnat.
Jak to u Tebe vypadá s plísní bramborovou? Můj neodolný vzorek ji nachytal na listy a i pár plodů, ale současné suché počasí bez silnějšího větru jim dovolilo se téměř úplně vzpamatovat a všechna rajčata, které jsem dnes z nich sklidil, byla naprosto zdravá (asi kilo a půl z 8 keřů - pořád to zraje docela pomalu). Jsem rád, že jsem nezpanikařil a počkal, jak se to vyvine. Teď ale má znovu začít pršet. Jsem zvědav, jak to dopadne.
Milan