Miloši, ta netkanka je dar z nebes. Dneska jsem juknul na ty první čtyři. Znovu vyštípal. Vypadají, jako by byl červen. Tak jsem hned přikryl i ten včera vysazený neodolný vzorek.
Konstrukci dělám tak, že zapíchnu do země bambusové klacky (bambus není nutný) vždy dva proti sobě a na jejich konce navlíknu starou plastovou hadici. Má to tu výhodu, že si i můžu upravovat výšku. Mám záhony nudlovité, takže šířka netkanky 3,20 m mi na všechny vystačí. Ale jinak se to dá i snadno vyskládat pomocí klipsů na svazky papírů, což je taky zlatej vynález. Ty taky používám k připevnění netkanky dole u země k těm klackům. Dneska bylo za půl hodiny hotovo. A hadice ti netkanku nerozdírá. Tunel 120 cm vysoký. Další výhodou je, že pod netkankou nic nespálíš, protože je částečně prodyšná - dal jsem jen 17 g/m2. Když jsem používal polyetylén, pár dní jsem se na zahradu nedostal, zůstaly tedy přikryté, takže jsem papriky spálil na dranc.
S Tastierem mám zatím zkušenost jen ze zimního pěstování, ale tam plíseň nehrozí. Ale taky nemůžu přesně ohodnotit maximální chuť. Spencera jsem zatím neměl a ani letos nemám.
Můj nos mi říká, že letos by plíseň nemusela přijít anebo jen slabá. Má být sucho a horko. Samozřejmě, může taky kecat, jak předpověď, tak můj nos. 
Milan