Porovnejte sve sazenice s jinymi pestitely stejnou odrudu
|
|
 |
 |
ella56 - Stříbrný Zahrádkář (222) - 48.29 (?) 18.3.2010 13:21
Zdravím vás, pane Mirku, tak jsem si pročetla ty stránky a teplota v místnosti by měla být v pořádku, už se padání zastavilo, doufám že to vydrží, já už jsem se bála k těm paprikám přiblížit, kolik jich zase bude uhnilých, ted´ jsem rozpíchala nějaké feferonky a mochyňi a tak doufám, že se to nebude opakovat, ještě mě napadlo, jestli jsem moc nezalévala,(já většinou všechno umořím tím, že všechno dost zalévám)jinak semínka paprik mám každý rok svoje, přeju krásný a snad i konečně jarní den E
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
 |
 |
|
ella56 - Stříbrný Zahrádkář (222) - 48.29 (?), 18.3.2010 13:21
Zdravím vás, pane Mirku, tak jsem si pročetla ty stránky a teplota v místnosti by měla být v pořádku, už se padání zastavilo, doufám že to vydrží, já už jsem se bála k těm paprikám přiblížit, kolik jich zase bude uhnilých, ted´ jsem rozpíchala nějaké feferonky a mochyňi a tak doufám, že se to nebude opakovat, ještě mě napadlo, jestli jsem moc nezalévala,(já většinou všechno umořím tím, že všechno dost zalévám)jinak semínka paprik mám každý rok svoje, přeju krásný a snad i konečně jarní den E
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 191.158 (?), 18.3.2010 13:37
Taktéž Vás podravuji z prosluněného jihu Jižní Moravy! Ještě k tomu zalévání. Teď si nejsem jistý zda vyséváte do zeminy nebo do perlitu. Právě perlit "zabraňuje" přelití, natáhne si určité množství vody které udržuje v sobě a dolíváte jen do podmisky. IVIirek
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 176.18 (?), 15.3.2010 10:15
Pro Romanu - přečtěte si "jak se vyrábí osivo F1" z 2.3.2010
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 178.195 (?), 15.3.2010 18:25
Děkuji vám, přečetla jsem si to. Tak snad mě z toho něco vyroste. Romana
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 191.158 (?), 19.3.2010 12:14
Ano je to Delician z druhého výsevu. První výsev jsem provedl 21. ledna ale zůstaly jen 2 kousky které teď mají tak 1,5 cm, ostatní nevydržely. Vyséval jsem ještě Grandian a dvoje semeno z Ruska.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|