Nejchutnější rajčata
|
|
|
|
|
 |
 |
|
host - 44.46 (?), 9.10.2011 22:51
Nechal jsem se inspirovat a objednal z Anglie Tomato Berry Garden. Máte prosím nějaké zkušenosti s F1 v dalších generacích? Na netu jsem se dočetl, že odrůdy F1 jsou výnosné a kvalitní pouze v první generaci. Budu pěstovat první sezónu a zatím mám vybrané samé heirloom odrůdy a tuto jednu F1. Děkuji za odpověď Petr
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 44.46 (?), 9.10.2011 23:05
Edit: odpověď jsem si přečetl o několik příspěvků výše, nějak jsem to přehlédl. Pardon.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 89.29 (?), 11.11.2011 21:25
Můžete prosím napsat, proč objednáváte semena ze zahraničí? Já vždycky sázela jen naše odrůdy. Nyní jsem v důchodu a zahrádce a pěstování se chci věnovat ve větší míře, tak pročítám rady zkušených. Odrůdy v jiných zemích jsou přece vyšlechtěny v jíných podmínkách. To vůbec nevadí? V dalších letech pak sázíte již vlastní semena? Děkuji za odpověď.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 148.167 (?), 12.11.2011 22:33
Taky pátrám. Masité, tyčkové a ještě rané jsem zatím nikde nevypátrala. Semo má novinku typu San Marzano, ale zda je alespoň polorané nebo pozdní tam uvedeno není.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 213.126 (?), 13.11.2011 9:40
San Marzano není ranné musí se dříve vysévat, obsahuje méně vody dužina je masitá je tedy vhodné na sušení, chuť v syrovém stavu je trošku jinde.Velice bujně roste, při napadení plísní velmi dobře regeneruje.Dobré vyzkoušet.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 5.149 (?), 13.11.2011 21:46
Chci jen upozornit, že na stránkách firmy Semo je uvedena novinka- tyčkové rajče z okruhu San Marzano, které se jmenuje Corsaro. Údaje o jeho rannosti apod, chybí- bude třeba vyzkoušet. Mr Big
|
|
 |
|
 |
|
|
 |