Nejchutnější rajčata
|
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
mičurinec - Diamantový Zahrádkář (3092) - 93.3 (?), 14.1.2013 9:33
co rikam uz léta se asi skutecne na Slovisnku potvrdilo, nikdy neni rajce z krytu chutnejsi nez z venku
Ivo, doporucuji jeste zkusit Nastju Slastjonu :)
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 4.7 (?), 14.1.2013 14:14
stredne plody... suhlasim, najma bejbino
|
|
 |
|
 |
 |
|
palooo - (11) - 255.246 (?), 14.1.2013 17:50
Moja skúsenosť z predvlaňajšej výsadby je tá že jedno balenie obsahovalo až tri velkosti plodov sorty Pollicino F1.Malé bolo najchutnejšie a tie veľké nechutné...
Vlani už boli všetky rovnako veľké a chutné.Takže asi hodne záleží od toho kto dané osivo vyrába.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 174.53 (?), 10.2.2013 17:45
Nemáte někdo, prosím, zkušenost s tyčkovým rajčetem Perun? - marketové, drobné, žluté, hruštičkové. Měli jsme je 2 roky po sobě, mělo minimální výnosy. Nevím, zda je to chybou v pěstování nebo druhem jako takovým. Ostatní odrůdy rajčat nám rodily pěkně. Děkuji! Stáňa
|
|
 |
|
 |
 |
|
pefito - (47) - 49.182 (?), 18.3.2013 21:41
Nepoznate nahodou stranky poskytujuce rebricky top svetovych odrod rajciakov(myslim najchutnejsich) ? Pripadne rozsiahle ankety pestovatelov?
Ako su na tom s popularitou odrody z Madarska, Bulharska, Grecka byvalej Juhoslavie, Turecka ci Moldavska? Bol by som vdacny za dobre typy.
Vopred dakujem
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
kastef - Stříbrný Zahrádkář (262) - 138.131 (?), 11.2.2013 11:01
No, já je budu mít letos prvně-tak to není potešující zpráva, ale právě že mi bylo raděno je koupit... prý jsou OK-tak třebas to byla náhoda.
Dřív sem měla takové malé žluté oválné, podlouhlé,bohužel na sáčku nebyla odrůda, teď sem je už nesehnala, měla sem sáček 3 roky, místo toho mi byl doporučen Perun
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |