ahoj vcera sa mi podarila dobra hlupost.Kedze sa mi na zahrade vo vacsom vyskytli molice zamiesaval som do 5 L postrek Mospilan a proti plesni Ridomil Gold so zmacadlom Silvet, kedze som si troska chcel zobrat aj domov do maleho postrekovaca na balkonove rastliny nasiel som maly 180ml rozprasovac ktory bol do polovice plny tekutinou. Manzelka mi povedala ze to je proti skodcom tak som to vlial do toho 5L roztoku postreku, troska si odobral do toho maleho postrekovaca a nasledne velkym chrbtovym postrekovacom postriekal celoplosne zahradu nakolko ju mam masivne zasiahnutu molicou. Asi za 30 minut mi manzelka povedala ze sa zmylila a v nadobee bolo cca 90ml stareho postreku KAPUT proti burine s ktorym lokalne nicila pyr. Ten postrek bol stary viac ako rok. Ihned som teda utekal do zahrady a celu ju poriadne vystriekal vsetky rasltiny vodou a nasledne na to este zapol na hodinu postrekovace na zahrade. V noci lialo. Na zahrade mam rajciny, papriky,kaleraby, zemieky ktore som touto dobrotou postriekal. Myslite ze pri tej koncentracii a po polhodinovom naslednom preplachnuti sa rastlinam nieco stane?