Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

4.5.20 „Podežrance“ jsem nakonec vyměnil hlavně proto, že mám příliš mnoho sazenic a málo pozic. Teď je to ovšem Tomato Berry. Garden Berry od Sema si nějak  letos nevedly moc dobře od samého začátku. Tak zůstal jen 1 kontrolní jedinec pro porovnání s Tomato B.

Musím si povzdechnout s Járou Cimrmanem: Optimisté by se měli někdy střílet. Mých 26 rajčat na chalupě čeká ne jedno, ale hned dvě „zmrzlá“ období: tento a příští týden znovu. Noční teploty na Milešovce mají být nula, v obou případech dvě noci po sobě. Zahradu mám sice o cca 250 metrů níž, ale je otevřená k jihozápadu a je nutné plánovat na nejhorší. Jsou sice opatřena krytem (7), zástěnami (4 + 11) a zbylá 4 jsou kontrolní vzorek, ale i tak ty noci budu muset strávit s nimi, abych jim případně nasadil kbelíkové helmy. A to nemluvím o 7 paprikách. Nicméně mám dost sazenic jako náhradu, takže v noci spím více-méně klidně. Počítám, že mají 70% šanci na přežití. Jsou na tom podobně jako já, pokud bych chytil covida.sad

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika