Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

15.4.20 Čtyři mušketýři prošli ohněm dvou mrazivých nocí pod igelitem. Se ctí. Pravda, vybavil jsem je kýblovými helmami, ale to nijak nesnižuje jejich zásluhy. Tři vypadají úplně normálně, jen Nelince, jako typickému skleníkovému rajčeti, plošně tmavnou až hnědnou listy v reakci na chlad – stejně jako loni (ne, není to spálení mrazem). Ale kvete dál. A Startka už také začíná. Takže pro velký úspěch jsem jim dnes přidal 3 další, tentokrát již své semenáčky pěstované právě pro tento účel: 2 x Garden Berry a jedno Stupické. Hádáte správně, pro brzkou úrodu. Tak teď tam mám sedm statečných. Dneska helmy nedostaly, nemá být mráz. Půdu jsem jim zahřál teplou vodou. Uvidíme, jak tenhle hazard vyjde. V pondělí a úterý má tam nahoře zase trochu mrznout: 7 kýblů stojí v pozoru.

Doma už jsem ochutnal i Strabenu ze západu, ale asi jsem ji tam měl ještě chvíli nechat, nedostala víc jak za pět. Od 7.4. jsem tak sklidil přesně 485 g rajčat 4 odrůd z 5 rostlin.

Balkonovník funguje dobře, ale Tomato Berry jsou trochu popálené. Usuzuji z toho, že nejsou úplně fit. Byly od začátku tak nějak horší než ostatní. Ale plody mají a dál na ně zakládají. Ale jen zelené.

 

Milan HP

 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika