Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Promiňte, ale psal jste na začátku roku, že pěstujete rajčata první rok... ale mluvíte tak, jako byste měl mnohaleté zkušenosti. Já ty zkušenosti mám, a proto říkám, co říkám. Většina lidí má v domě rovnoměrnou teplotu, mezi 20 a 25°. A ne vždy volné okno na jih. Což povede k tomu, že ty sazenice porostou rychle, budou vytáhlé a bude s nimi dost obtížné manipulovat. Při přenášení se budou lámat (i toto mám bohužel ověřené). Za 6 týdnů budou mít půl metru. V půli května při sázení i k tomu metru. Nemluvě o tom, že zastíní celé okno a v místnosti je potom tma.

Já radím, co je rozumné udělat - předpěstovat od půlky března, pak mají v takových podmínkách začátkem května rozumnou velikost pro přenesení a zasazení na zahradě. I tak už v té době začínají kvést.

Pokud má paní možnost více světla a chladnější místnost, pak samozřejmě moje důvody padají, a může začít dřív. Nicméně k tomu nevidím rozumný důvod - jen kvůli tomu, aby uspíšila plodnost o 2 či 3 týdny. Jestli vůbec, ono se to pak s příchodem tepla dožene a srovná...

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika