Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Evi, nevěřím, že by mi zralá rajčata vydržela ve spíži do ledna. Ne proto, že by byla chyba v rajčatech, ale já bych je určitě sežral. wink A ty z těch zelených nebyly tak úplně k zahození.

Ale mám dobrou zprávu: to první a největší moje rajče - Mountain Magic - začalo měnit barvu. Právě jsem to objevil. Takže doufám, že ta pauza nebude až tak dlouhá.

Na příští rok mám už plán. Mnohem skromnější, ale s tím, že bych mohl mít rajčata už v prosinci. Jen 4 sazenice v okně, horní i postranní svícení, větší výkon světel a nejspíš světlo denní bílé (6500°K). Ale vyzkouším i jedno okno s růstovými LED. A možná to zkusím hydroponicky jako v těch sklenících. Jenže to musím důkladně nastudovat. Můj problém je nejspíš také v tom, že jich tam mám nacpáno tolik, že si zákonitě dokonale stíní. A semínka budu vysévat naopak mnohem dřív. Už v srpnu.  Tak jako ti velkovýrobci těch příšerně drahých, ale výborných zimních rajčat u nás. No, samozřejmě nevím, jak to dopadne, ale i kdyby špatně, zahrádka mě zásobí klasicky. Tedy pokud bude slušný rok. A pokud se odrůd týká, zkouším teď nějaké nové a vlastně si myslím, že nemusím mít ty úplně nejranější: stačí jen správně načasovat výsev (což je ale fuška). Zní Ti to bláznivě? No, mně taky.laugh

Milan

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika