Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

9.2.19 Tak Mini Kumato má maličká rajčátka. Musel jsem mu ale odstranit zálistek, takže mám řízek i z další odrůdy. Sleeping Lady stále jen kvete a není nic vidět. Celkově mám teď na rostlinách tak kolem 20 rajčátek, to největší tak 2 cm v průměru (MMŘ).

Hokus pokus se rozrostl o další rozměr: z nedostatku prostoru jsem včera daroval 4 řízky Mountain Magiku (G2) v různých fázích vzrůstu (30 – 60 cm) kamarádovi. Budou umístěny v arkýřovém okně (světlo dopadá cca ze 120°) obráceném na jihovýchod, bez přisvětlování, v teplotách nad 20°C. A to v nádobách 10l, pouze v růstovém substrátu s mykorhizou. Poreferuji o tom, jak si povedou.

Na Vladimírovu a radu (Díky.) jsem zakoupil v obchodě rajčata Brioso, Nelinka a Strabena (podrobnosti na vlákně Rajčata Hranáček, Strabena, Nelinka) a vybral z nich semínka, která už snad pilně kvasí (Díky všem, kdo mi tuto metodu poradili.). Vzhledem k tomu, jak jsou pěstována, by mohla být vhodnější na mé zimní hokusy pokusy. Chystám se je ale vysít dřív – tedy někdy koncem července či začátkem srpna. Říjnový výsev byl příliš pozdní.

Pokusně přecházím na zalévání sněhovou/dešťovou vodou. Napadlo mne totiž, že když v ní lépe klíčí semena, mohla by i u vzrostlých rostlin fungovat lépe než ta moje supertvrdá (3) z vodovodu doma. Čert ví, co v ní je. Problém může nastat, až zmizí sníh a nebude pršet. Uvidíme.

 

Milan HP

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika