Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Také by mne zajímalo to měření. Jinak to jak cítíme, že je rajče sladké není jen množství cukru, ale chuť rajčete tvoří také kyseliny. Pokud má rajče méně kyselin (hlavně ty tvoří rajčatovou chuť), tak se při jídle zdá sladší, ale rajčatová chuť mu trochu chybí. To je případ žlutých a oranžových rajčat. Já mám nejraději vyváženou chuť. Jinak mne v tomto vlákně potěšilo vysoké hodnocení Jahoda- chci nakoupit aspoň dva balíčka a poslat je do výměnné akce na Tomatoville. Možná je zkusím příští rok i pěstovat (hlavně kvůli semenům)  i když cherry rajčata již nepěstuji.

           Vladimír

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika