Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dělám to taky tak. Usušená rajčata natlačím do malých skleniček a nasucho steriluju při 80-90st (dělám to podobně jako se sušenými houbami a ořechy, jen v menších sklenicích). Oproti dřívější technice - pouze odsátí vzduchu - mi přijde, že rajčata časem tolik neztrácejí barvu (ale možná se mi to jen zdá, důležitější je asi uložení v temnu). Taky nemusím rajčata sušit úplně dosucha, steriluji je ve vláčném stavu - takové konzistenci, jakou si přeju, aby měly v jídle. Nevidím důvod, proč přidávat a skladovat olej, česnek a bylinky, během skladování jejich chuť slábne a jsou k dispozici při kuchyňské úpravě čerstvé.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika