Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Konstatuju, že lidí, kteří nechápou, proč to všechno dělám, je tady víc. S Matkou Přírodou lidi vždycky hráli hru na její rozmary a byli na ně vždy odkázáni. Moje hra spočívá v tom, že zkombinuju všechny možné nepostřikové obranné prostředky, abych docílil přijetelného výsledku. Možná ale v krajním zoufalství sáhnu i po té chemii.

Rád bych to viděl také tak optimisticky, ale mám své pochybnosti i o účinnosti té stříšky, kterou jsem v potu tváře postavil. O plísniodolných odrůdách pak ještě větší. Ale jediná cesta, jak pochybnosti vyvrátit či potvrdit, je zkouška v praxi. A chemie či biopřípravky mne už stihly zklamat, a to přesto, že byla docela slušná léta. Tak jsem odstartoval hokus pokus pěkně od podlahy.

Pro příští léta pak mám ještě zálohu: pěstovat plísniodolné odrůdy pod stříškou. To by mohlo zaručit i určitou, ne ale neomezenou, jistotu i v mnohem deštivějších rocích než tenhle (zatím) - test už probíhá. No a proto jsem vysadil i kontrolní vzorek, abych mohl porovnat. Letos je docela dobře možné, že se plíseň nedostaví vůbec. Nevadí, odložíme důkazní řízení na léta pozdější a přejíme se rajčat.

Milan HP

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika