Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Jasně Mimmo, i poměrně logické dedukce mají tendenci být trochu, ale klidně taky úplně mimo. Ono totiž v realitě to obvykle není jedna příčina, jeden důsledek. Takže jsem si vědom, že nejspíš hraje roli více faktorů. A ano, to hnojení mne taky napadlo: mám pocit, že jsem rajčata na chalupě trochu přehnojil do zásoby hnojem a tím jim ztížil příjem vápníku. Příští rok budu opatrnější a hnojit trochu, možná hodně, jinak. Ale na těch teplotách nejspíš taky něco je: v minulých chladnějších letech jsem suchou hnilobu nezažil. A letos jí trpí víc rostliny celé na přímém slunci než ty, které jsou vzadu trochu kryté.

Máte tušení, která forma dusíku zabraňuje příjmu vápníku víc: amoniaková nebo dusičnanová? Já myslím, že amoniaková. Je to tak?

To Mexiko je zajímavé. Další kamínek do mozaiky, která je ale pořád hodně kusá. No, snad se to bude postupně trochu zlepšovatsmiley.

Milan HP

P.S. Napadá mne, že ta teplota je spíš o půdě než o vzduchu.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika