Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Mimmo, násada plodů na sáčcích je reklama. Možná, že ne úplný klam, ale snímek za nejpříznivějších možných okolností a v nejpříznivější čas. Je to něco jako porno: tohle je možné (s Viagrou či spoustou hnojení), ale běžná realita je někde jinde.:-(. Mám to tak s většinou semínek.

Takže Vilma u mne postoupila do dalšího, tedy podzimního, kola. Jen váhám, zda použít řízky či semenáčky. Takže asi zkusím obojí. A co se chutnosti týká, její hlavní výhodou je vzrůst a dobrá chuť. Nevím o žádné jiné odrůdě, která by měla stejný vzrůst a lepší chuť. Naději vkládám do Minikumata, ale z toho mála, co o něm vím, ten vzrůst bude mnohem výraznější. A můj balkonovník je mrňavej.

Ta důležitá otázka je, zda se Vilma osvědčí i na podzim, řekněme do prosince čí lépe ledna. Třeba s přisvětlením. A to se přesně snažím zjistit. Tady jsem o tom nenašel ani ň. 

Milan HP

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika