Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den.

Papriky jsem přemístil tedy na "lepší" místo. Jižní strana, nikoliv západní, přestal jsem je přelívat a počkal jsem než některé začli strádat suchem až uvadali cca 20 z 200, včera jsem jim dopřál mírnou zálivku a pěkně se vzpamatovali, jsou na teplejším a sušším místě, se zálivkou půjdu opatrně, myslím, že jsem s ní byl opatrný i na začátku, ale protože jsem je dal do chodby na západní stranu, kde je chlad tak to na ně bylo moc. Bohužel ledky na přísvit nemám, Papriky pěstuji prvně od semínek a beru to taky jako svůj test zda půjde nepůjde a střádám zkušenosti pro další pěstování. Příští rok určitě půjdu do přisvícení.

V místě kam jsem přesunul papriky prvně mám i dvě čili papriky z loňského roku, od listopadu bojuji s mšicema a bojuji chemií, vždy je vyhubím a poté se objeví znovu, už jsem z toho na mrtvici. Přežili mi 2 z 10 pravděpodbně kvůli velmi omezené zálivce v zimě a nejsem schopen se mšic zbavit na posledních živých dvou kusech, odkud se pořád ty potvory berou? Měli by jste nějáké doporučení? Protože cca před měsícem jsem je přesadil do nového substrátu a znovu stříkl přípravkem, po přesazení do nového se začli pěkně rozrůstat.
 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika