Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Vladimíre, myslím, že ne tak úplně: Odpařující se voda půdu v kelímku zákonitě musí o něco ochlazovat. I když zalévám jen každé 3 dny.

Vysel jsem 7 Stupických a 7 Vilem (keříčková balkonovka pro manželku - nevíš, zda jsou dobrá? - vybral jsem je náhodně). Půjdou na východní okno jen s odražečem. Udělal jsem nová měření, ještě dnes napíšu hlášení.

A chystám se založit "rajčatový stromeček". Do velikánského, nejmíň 30 litrového květináče dám 3 rostliny najednou. Pro případ, že jedna či dvě si nepovedou dobře. Ten pak ponechám doma místo pokojové kytky. Tak dlouho, jak budou žít. Zalévat a hnojit je budu přímo ke kořenům pomocí jakéhosi trychtýře. Počítám i s jarním a podzimním přisvětlováním pro cukr. Starosti s teplotou by se neměly vyskytnout. Nejspíš nebudou tak dobrá jako venkovní, ale chci to zkusit. Ve finále bych chtěl mít ty stromečky 3 (víc se mi jich do pokoje nevejde). Myslíš, že je lepší zkombinovat odrůdy nebo je udělat jednoodrůdové? 

Milan

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika