Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Já mám nejraději Acorny pečené - rozpůlím, vydlabu semena, trošku přisolím, pak pocukruji krystalem a do "misky" dám kousek másla. Poté peču v troubě až změkne. Napřed přikrytou, ke konci odkryji. Až je hotová tak do té prohlubně dám kousek medu a posypu skořicí či Grankem. Vydlabu lžičkou až zůstane jen slupka. Jinak se dá naplnit i masem - podobně jako plněné papriky. Akorát nepotřebujete přílohu - tu obstará ta dyně. (+ rajskou k tomu)

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika