Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Možná už jsem tu psal někde u výroby kečupu, jak to zpracováváme u nás.Po rozvaření tu jednoduše naliju do mixéru, chvíki to nechám a pak tu přeleju přes starý hliníkový,,babičkovský"cedník do jiného hrnce, kde už se jen kečup, nebo protlak nechá zhoustnout, rajčatová šťáva né. Odpadu je minimum-z 3x 3/4l mixování zbyde na dně cedníku polévková lžíce jadýrek, slupek,případně koření.Abych byl přesný-po vylití již dávno zavařeného kečupu zbyde na dně jakýsi,,šlem" jiné barvy, což budou usazené částečky, které prošly těmi 1mm velkými dirkami při cezení.J a Olí

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika