Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

To, co je na vasich obrazkoch su spektra merane vzorkovanim 10 nm, mozno trochu vacsim ci mensim. Namerane body su na grafe spojene a plocha vyfarbena prislusnou farbou a pripomina ciary. (To co vam pripomina ciary este nie je ciarove spektrum). Ak by boli spektra merane so vzorkovanim 1 nm, alebo aj menej, ziskali by ste spojite spektra. Ale priznavam, bez okuliar je to skoro ako pisete... ciary. wink Ciarove spektrum (to skutocne) vypada asi takto (obrazok na stranke dole).

Spektra led si mozete vygooglit. Aj mono aj polychromaticke s luminoforom. Su to spektra typicke pre ziarice z tuhej fazy a nemaju nic spolocne s ciarovymi spektrami (link hore). Mozno hovorit o sirke spektralneho pasu ze je pomerne mala. Ale ked to porovnate so sodikovou, alebo ortutovou vybojkou tak zistite, ze tam az taky velky rozdiel (v uzke spektralnych pasov) neni.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika