Česká rajčata.
O Darince jsem nepsal, ani bych ji nedoporučil, protože jsem se s ní taky vyhompal. Víte, dřív jsem dělal taky jen tyčkové odrůdy, ale je s tím moc hokny. V 2012 mě zmrzla všechna rajčata a už jsem málem zlomil nad nimi hůl. Nicméně donutil jsem se k poslední možnosti- a to výsevu napřímo. Teď mě nebude věřit nikdo z Vás, naštěstí mám spoustu místních svědků. Nejen že se rajčata vyvedla, ale byloé jich tolik, že jsem nejen prodával, ale ve finále vyhlásil mým známým samosběr a stejně bylo rajčat stále víc, než se stačilo sebrat. Jednou z těchto nosných odrůd byl právě Šejk. A na závěr. Minulý týden jsem dostal pochvalu od svého automechanika. Cituji-když si od tebe koupím rajčata, vydrží min. 14dnů, jsou nchutná a dají se s nimi dělat divy. Když koupím mrajčata v Kauflandu, vydělám je na dva dny z ledničky, osypou se flíčky a chuťově jsou řepa.