Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Rok se s rokem sešel a tak zakládám nové vlákno o pěstovaných odrůdách v roce 2013. Mnoho z nás experimentuje a vysévá spoustu nových odrůd.  Já jsem se pro letošní sezonu zastavil na čísle 51. Rostlin bude 100 z toho 90 pro vlastní potřebu a 10 pro babičku.

Odrůdy: Bejbino F1, Ildi, Vilma, Minigod, Start S F1, Perun, Zolotaja Andromeda, Sladkaja Děvočka, Buket Sibiri F1, Finik Zholty F1, Finik Krasny F1, Finik Oranzhevy F1, CHerry Coctail, Chio-Chio-San, Kish-Mish Oranzevoi, Detskaja Radost F1, Viagra, Volshebny Kaskad F1, Samocvet Izumrudny, Sapporo, Sladkaja Brusnika, Nastja Slastnoja F1, Gardner s'delight, Taiko, Daterino F1, Purple Rusian Plum, Swietie, Citrina, Tangerine, Ciliegio di Pachino, Tiny Tim, Miele, Pear Drops, Tumbler, Tumblig Tom Red, Tumbling Tom Yelow, Santa Orange, Indigo Rose, Currant Red, Currant Gold, Goldkrone, White Cherry, Black Cherry, Lemon Plum, Riesen Traube, Green Zebra, Divoké žluté, Divoké červené, Brovn Berry a Tigerella. 

Některé odrůdy bych nepěstoval, ale podlehl jsem mojí drahé polovičce.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika