Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

No právě. Jodisol je dost drastická desinfekce. Má snad i antivirové účinky. Dříve se používala jodová tinktura jako konzervační činidlo do marmelád. Dnes se snad její použití v medicíně omezuje. Myslím, že to nějak souvisí s alergiemi, ale nevím.  Právě jeho spojení s mlékem, které má díky bakteriální činnosti kysnout mě zaráží. Hypermangan bude nejspíš také fungovat. Modrá skalice je dávno prověřená. Hledal jsem na internetu něco k tomu mléku, ale konkrétních informací jsem moc nenašel. Narozdíl od Mirka jsem našel doporučení na odstředěné mléko.

Ještě by mohlo zabrat stříbro. Mám nějakou vyčerpanou chemii na vyvolávání ČB filmů.laugh

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika