Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

rada by som sa spytala - kto mate skusenost s mrazenim celej kukurice: mrazit ju surovu, blanzirovanu alebo uvarenu? cielom je ziskat sulok, ktory si v zime rozmrazim/uvarim a bude chutit ako v sezone:) pred par rokmi som mrazila vsetky tri "druhy" - ale uz si nepamatam, co som pokusom zistila :), lebo je mi jasne, ze mrazenim dochadza k zmene cukrov a skrobov, co ma vplyv na chut. adri

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika