Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pochopitelně nikdy nelituji peníze, které vynaložím na svůj koníček. Jen mně vadí ta cena Neoseedu za balení a poštovné a také mně vadí, že většinu semen vyhazuji i když by je snad někdo využil. Pokud jde o chuť ke konzumu za syrova (to je pro mne priorita), tak mám také své favority, ale to neznamená, že nebudu dál hledat. Dokonce jsem využil i nabídku na spolupráci při nákupu semen na estonském webu.

Pokud jde o Principe Borghese tak já jsem pěstoval tři rostliny jako keříčkové a jednu (vlastně omylem pod jménem Beefmaster) vyštipovanou jako indeterminantní rajče. 16.8.2012 jsem zavěsil prvá rajčata na provázek a pověsil jsem je na balkon na severovýchodní straně domu, kde svítí slunce tak asi hodinu ráno do půl osmé (asi dvakrát mně na ně i trochu zapršelo). Postupně jsem rajčata doplňoval. Dnes vypadají rajčata stále jako čerstvě utržená.

Ne všechna rajčata jsem zavěsil- zbytek mám na plechu na stejném balkóně ve stínu. Některá se už začínají scvrkávat a čekám jak se to bude dál vyvíjet. Nevydržel jsem a jedno jsem ochutnal, chuť byla koncentrovaná, zatím bych hodnotil jako dobrou, lepší než rajčata čerstvě utržená. Prostě musím čekat.

Měl jsem také tato rajčata na slunci, měl jsem dojem, jako by se uvnitř uvařila a když jsem je ochutnal, tak mně vůbec nechutnala.

Zítra se pokusím zvěčnit na mobilu a pověsím zde na web. Jinak je to asi jediné rajče z Neoseedu se kterým zatím počítám na příští rok, ale až se ukáže, jak to s tím uchováním do jara vůbec je (zejména kvalita).

        S pozdravem Mr Big

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika