Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Toto téma je tady již probíráno v jiných diskusích o rajčatech, já osobně mám takto pokroucenou většinu rostlin v květináčích a i některé papriky. Taky dostaly koňský hnůj a hlavně kompost, postřik herbicidy jsem taky neprováděl. NIKDY, opakuji NIKKDY více již nepohnojím rajčata nebo papriky hnojem nebo kompostem, protože se s největší pravděpodobností jedná o poškození rostlin herbicidy, kderé se složitou cestou a různými trávícími trakty dostaly nazpět do rajčat. Možná ten hnůj bude větší viník než kompost.

Vloni jsem dal dospod 50 l nádoby trochu koňského hnoje a tohle mi rajče udělalo, nakonec dopadlo vše dobře a rostlina se zmátořila. Nyní zkouším dusík aby rostlina hodně hnala do zeleného a snad se tím urychlí "vyprchání" těch sajrajtů. Jinak rajčata v květináčích postupně listy narovnávají, normálně kvetou mají násadu plodů.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika