Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Na úvod podotýkám, že též nejsem odborník na terminologii odrůd rajčat. Takže spíše vlastní zkušenosti a pocity:

S odrůdou Parto mám zkušenost, též jsem ji rok pěstovala, myslím si, že šlo rajče s prodlouženou skladovatelností. Šlo o pevné rajče tvar se blížil Tornádu. Chuť průměrná, syn, který rajčata konzumuje po kilech, mi říkal, ať ho již nepěstuju, že mu nechutná. Dle mne je delší skladovatelnost na úkor chuti jako je tomu u supermarketových rajčat. Zbylá semena jsem darovala kamarádce, která na odrůdu není náročná.

Bejbino je velikostí něco mezi klasickým a cherry rajčetem. Chutná snad všem, doma u nás velmi oblíbené. Dokonce i místní zahradník nedělá jen Tornáda, ale i Bejbina.

Nevím, co si představit jako soudkové rajče,  myslela jsem si, že jde o odrůdy jako Sladkaja Děvočka, Polliccino, Finik... Takovou Děvočku (determinantní) lze pěstovat ve skleníku jako modifikaci tyčkového rajčete. Naše Šejky (determinantní) bych k takovému růstu nepřesvědčila.  Jiřina

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika