Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Po předloňském fiasku na velké zahrádce- ráno jsem byla na omejvání, vypadala totiž jako Mistr Jan Hus 7.července :) / na uzavřeném dvorku bez újmy/-jsem loni nakoupila semena v USA rezistentní proti plísni bramborové a jiným, ale zase nebyla příležitost si to ověřit.Nyní již v našich obchodech je skoro vše: vysoce rezistentní... Spoléhám trochu rovněž na mykorhitické prostředky a lignohumát, což sice nemá s plísní nic společného, ale působí to lepší využití živin ať z půdy nebo při fotosynthéze-předpokládám, že silnější a dobře živené rostliny budou mít imunitu vyšší.

Nějaká speciální cherry rajčátka divoká z Mexika vytvořila šlahouny 4m a drobounká nejchutnější rajčátka ovšem velikosti malé třešně a ta by měla být opravdu odolná.Jinak asi koupím Tornádo nebo tak, jinak mám ověřené odrůdy San Marzano, něco schované od loňska z vlastní produkce.

Měla jsem l roubované rajče-nevím ale na čem, to jsem koupila, bylo obrovské, zdravé,vysoký výnos - ale chuťově jako v zimě z obchodu.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika